Tussenschoolse opvang

Kober kinderlunch

Er besloten dat het continurooster gehandhaafd wordt tot de kerstvakantie 2020 waardoor er geen TSO voorzien dient te worden, aangezien alle kinderen in de klas bij de leerkracht op school eten.


De tussenschoolse opvang/het overblijven wordt verzorgd door Kober kinderlunch, ook onderdeel van de Kobergroep.

Overblijven is leuk én gezellig! Net als thuis, maar dan met vriendjes en vriendinnetjes van school. Overblijven geeft kinderen de kans tussen de middag te eten, zich uit te leven of juist tot rust te komen en hun verhaal te vertellen. De primaire taak van de professionele groepsleiding en de vrijwilligers is klaar te staan voor de kinderen. De kinderen kunnen zichzelf zijn en houden rekening met elkaar.
De school heeft het overblijven uitbesteed aan Kober kinderlunch. In nauwe samenwerking met school organiseren wij een gezellige én ontspannen lunchpauze voor uw kind(eren).

 

Aanmelden overblijven

Op de website van Kober (https://www.kober.nl/overblijven) vindt u via de locatiezoeker (zoeken op naam van de school) alle actuele overblijfinformatie. Ook vindt u hier informatie hoe u zich kunt aanmelden voor het overblijven en hoe de betaling is geregeld. Heeft u vragen? Neem contact op met de overblijfcoördinator Saskia van der Sanden

Telefoon TSO | 06-10082671
E-mail | overblijvenhofstee@kober.nl
Coördinator | Saskia van der Sanden